mandag 23. mars 2009

Haydom by night

På Haydom finnes det et stort antall puber, mange er ikke større enn noen få kvadratmeter med noen øl og en bartender bak et gitter. Ganske shady… Alkoholisme er dessverre vanlig, og daglig treffer vi folk som har fått problemer som følge av dette.

Når vi skal ut på kveldene for å slappe av og kose oss har vi funnet en plass med biljardbord, passe bra toaletter, to flotte bandaer og hyggelig betjening. Plassen eies og drives av en av doktorene på sykehuset, så vi føler at vi er i trygge hender. Er man heldig får man spille en omgang biljard med noen av de lokale heltene, de er veldig hyggelige og villige til å gi gode råd om hvordan man skal spille… Ofte er Albie, en sørafrikaner som bor på gjestehuset, også med ut. Da får vi sitte på med han, eller stå på lasteplanet av pickupen hans – stor stas. Kveldene på ”Dr.Naman”, som puben heter, er veldig kjekke og sosiale! Man glemmer fort all elendighet man ser på sykehuset, det er godt med en avkobling innimellom!


(1) Anne-Floor og meg (2) Vegard og Albie (3) Magne prøver seg på biljard (4) Tur på lasteplanet sammen med Carina og Kristin.

(1) Ikke akkurat byens flotteste toalett... (2) Meg og Kristina (3) Anita og Inger Johanne

Ingen kommentarer: